Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Delft, Nederland van Maaike Dielwart - WaarBenJij.nu Klaar voor vertrek - Reisverslag uit Delft, Nederland van Maaike Dielwart - WaarBenJij.nu

Klaar voor vertrek

Door: maaikedielwart

Blijf op de hoogte en volg Maaike

22 Juli 2010 | Nederland, Delft

Volgende week gaat mijn grote avontuur dan eindelijk beginnen! Na veel geregel en gebel ben ik er eindelijk helemaal klaar voor om naar het hoge noorden te vertrekken. Ik ga voor een paar maanden in Trondheim in Noorwegen studeren. Op 1 augustus vertrek ik, samen met mijn ouders en zus. Na een korte vakantie zal ik rond 10 augustus op plaats van bestemming aankomen en kan ik meteen in mijn kamer terecht. Dan nog een paar dagen lekker Trondheim iets beter leren kennen, waarna mijn introductieweek begint, geheel met Noorse insteek (= veel hikingtrips). Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle dingen die ik daar doe, beleef en bekijk. Veel plezier!:)

• 22 Juli 2010 - 09:15

Suzan Van Kruchten:

Ik ga je volgen! Veel plezier alvast!

• 22 Juli 2010 - 17:44

Meaux:

Hey Maaik!
    Superspannend allemaal! Uiteraard gaan we je allemaal volgen, want we willen wel op de hoogte gehouden worden van alle avonturen die je daar gaat beleven!
    Veel plezier en succes!

~ Meaux

• 23 Juli 2010 - 08:23

Nadine:

Heee lieve homie,
    Heel veel plezier in het Noorden. Fijn dat alles nu in kannen en kruiken is. Hou ons op de hoogte thuis en ik hoop je na de kerst te mogen verwelkomen in Den Haag!
    Dikke kus uit India! x

• 23 Juli 2010 - 08:57

Bente:

leuk dat je het zo gaat bijhouden! Lees gestaag mee

• 23 Juli 2010 - 23:30

Arien:

Hey Maaike
    houd me op de hoogte=D
    zullen je missen hoor;)
    xx

• 24 Juli 2010 - 11:02

Carlien:

Leuk hoor zo'n blog! Ik ga je volgen!Ik heb mn ouders ook aangemeld dus die kunnen je ook volgen.
    XX

• 01 Augustus 2010 - 07:34

Karin:

Maaike! Vandaag ga je echt weg, heel veel plezier! Ga je missen komend seizoen ;) Jammer dat we elkaar niet nog even hebben gezien maar daar is het niet meer van gekomen... Ik ga je volgen hoor!

xx Karin

Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr

19 Oktober 2010

Amazing Lofoten

05 Oktober 2010

Studeren, salsa, volleyballen, cabin en roadtrips

17 September 2010

Adventure adventure
Maaike

Volgende week gaat mijn grote avontuur beginnen! Ik ga voor een paar maanden in Trondheim in Noorwegen studeren. Op 1 augustus vertrek ik, samen met mijn ouders en zus. Na een korte vakantie zal ik rond 10 augustus op plaats van bestemming aankomen en kan ik meteen in mijn kamer. Dan nog een paar dagen lekker Trondheim iets beter leren kennen, waarna mijn introductieweek begint, geheel met Noorse insteek (denk alleen maar hikingtrips). Via deze blog wil ik jullie op de hoogte houden van alle dingen die ik daar doe, beleef en bekijk. Veel plezier:)

Actief sinds 22 Juli 2010